FilmyInneKonkursy → ROZDANIE + recenzja: Joanna - Peeling wygładzający z bzem oraz masło do ciała z

ROZDANIE + recenzja: Joanna - Peeling wygładzający z bzem oraz masło do ciała z

EmiliaCecylia
Wizażystka
Dodaj na Pinger


ocena: -
głosów: -
odsłon: 3626
rozdanie wygrała justyna1710
dowód na to znajduje się na blogu

1. Być użytkownikiem portalu http://www.wizaz-club.pl
 2. Polubić mojego fanpage'a - http://www.facebook.com/pages/Emilia-Cecylia-Lipinska-wizazstylizacja/143645052379099
 3. Udostępnić ten oto filmik u siebie na facebooku. (opcjonalnie, niekoniecznie)
 4. Zostawić komentarz pod tym filmikiem zgłaszając swój udział poprzez napisanie swojego e-maila, a także możecie dodać jakie jest Wasze ulubione masło do pielęgnacji ciała. To tyle. 

Rozdanie trwa od opublikowania filmiku na yt przez tydzień, tj. 10.12.2012.

Zachęcam do udziału, bo konkurencja niewielka. Jak i na portalu jest nie za wiele osób, tak i mój kanał na yt ogląda jeszcze mniej ludzi, więc zachęcam do wzięła udziału, bo macie dość duże szanse.

zapraszam także na bloga: http://www.extraordinary.pinger.pl


tagi: recenzja, Joanna, peeling, masło do ciała, pielęgnacja, Emilia Cecylia, rozdanie, konkurs,
dodany: 03.12.2015 15:47
zamknij

Zgłoś administracji


powód:    nie działa     prawa autorskie     inny
opis:   
odpowiedz   03.12.2012 18:21 justyna1710
moj e-mail nie just@poczta.fm Moim ulubionym kosmetykiem do pielęgnacji ciała nie jest masło, a zwykła oliwka dla dzieci Johnson's baby yeahhh
odpowiedz   03.12.2012 22:31 Sofijka
sopfija@wp.pl. Moje ulubione masło to Bielenda Czarna Oliwka :)
04.12.2012 17:10 EmiliaCecylia
a polubiłaś mojego fanpage;a? bo nie dostałam informacji o nowym lajku :>
odpowiedz   04.12.2012 17:15 Corel
Zgłaszam się :) Zazwyczaj używam różnego rodzaju balsamów i kremów jednak jeśli jest okazja to chciałabym spróbować masła :) Moj e-mail dagmara.drwal@interia.pl
odpowiedz   04.12.2012 18:52 kawczol
aleksandra.kawczynska1@wp.pl, nie używam masła do ciała, raczej balsamy, dlatego chcę skorzystać :D
odpowiedz   04.12.2012 20:06 smerfik1702
smerfik1702@wp.pl

nie używałam nigdy masła do ciała wiec chętnie wypróbuje czemu nie:):):):):)
odpowiedz   05.12.2012 15:23 sylwia500
Zgłaszam się do rozdania:D
mój mail to: kochanie3@onet.pl.
Ja uwielbiam wszystkie rodzaje maseł do ciała:są pachnące,kremowe, gęste i zdecydowanie bardziej je wolę niż balsamy, które są dla mnie za rzadkie a masełka uwielbiam:D
odpowiedz   05.12.2012 17:05 magdag94
magdag94@interia.pl :)
Zazwyczaj używam masła do ciała z oriflame, ale w ogromną chęcią wypróbuje coś innego :)
odpowiedz   07.12.2012 13:08 aneczka93
a_nusia93@buziaczek.pl
ja jeszcze nigdy nie używałam masła do ciała dlatego chętnie jakieś przetestuję :)
lubię balsamy, a najbardziej te z Avonu :)
odpowiedz   08.12.2012 13:19 czarnulaxyz
Zgłaszam się:)
nataleczkaxyz@o2.pl
Uwielbiam balsam z firmy Yves Rocher, Un Matin au Jardin, o zapachu róży:) kocham wszystko co pachnie różą, dlatego zakochałam się w nim od pierwszego zaciągnięcia.
odpowiedz   09.12.2012 0:44 Franka
oczywiście że się zgłaszam :) franka89@onet.eu
hmmm powiem tak, testowałam już masę balsamów, oliwek, olejków, maseł gdyż przy skoczeniu jednego zawszę wolę kupić coś innego.... droższe tańsze.... balsam czy oliwka.... ŁOREWER :D oby było inne niż poprzedni zakup (nie dotyczy to mojego ulubieńca z Starej Mydlarni w postaci Masła Shea
odpowiedz   09.12.2012 8:36 Uffishion
A co mi tam, filmikiem zachęcona zgłaszam się i ja :D uffishion@gmial.com
Jestem raczej zwolenniczką oliwek i balsamów :) Jedyne masła jakie używałam to z Organic Shop - Organic with choco & shea oraz ze Starej Mydlarni - Masło Shea ;)
odpowiedz   09.12.2012 11:51 bebe87
Zgłaszam się, beti.w87@gmail.com
Bardzo lubie masło ze Starej Mydlarni (pomarańcza&bazylia) i chciałabym spróbować tego.
odpowiedz   09.12.2012 13:52 vezzyr
W ostatniej chwili. :)
Także się zgłaszam, wezyrek89@o2.pl
A ja dosłownie ubóstwiam kremowy mus do ciała z Avonu Kwiat Lotosu. I choć masłem z nazwy nie jest, to właśnie na masło wygląda. ;) Świetnie i na długo nawilża i wygładza, oraz ten zapach, który utrzymuje się nawet powyżej 24(!) godzin. Perełka.
odpowiedz   09.12.2012 22:50 twatwaratwa
ketaleta@poczta.fm bo to moje najulubiensze masełko do ciałeczka, używam najczęsciej jak mogę, NAJLEPSZE.
odpowiedz   10.12.2012 22:57 nefilim
automatisch@onet.pl Moje ulubione masło do ciałą to sweet secret o zapachu ciemnej czekolady i pistacji (chociaż mi bardziej przypomina to trufle) Świetnie nawilża, sprawia, że skóra jest gładka i miła w dotyku. Czasami używam go zamiast kremu do rąk (gdy zapomnę w której torebce zostawiłam tubkę z tym własciwym kremem) i musze przyznac ze dobrze tez chroni. Najlepsze jednak jest w nim to, że dostajesz czekoladową bombę, Twoje zmysły szaleją, słodki zapach uszczęśliwia, a przy tym dostarcza 0 kalorii. Coś cudownego. Szczerze mówiąc dość mocno się tego mojego masła do ciała trzymam i nie mam jakiegoś specjalnie dużego porównania, bo nie eksperymentuję, ale chętnie wypróbowałabym to masełko prezentowane przez Ciebie. Wygląda zachęcająco
odpowiedz   10.12.2012 23:23 Sofijka
już polubiłam :)widocznie wcześniej mi się nie klikło ;)

Twój komentarz:

 

Podobne filmy

Recenzja Balsamu do ciała Joanna Naturia + rozdanie inspiracji: 0
odsłon: 8409
ocena: 5.00
asd525makeup
12.12.2011
Wizażystka

Przeczytaj koniecznie! Oto link do strony wizaż club, na którym możecie się zarejestrować :) http://www.wizaz-club.pl/ Znajdziecie mnie tam pod nickiem asd525makeup :) Oto link do mojego profilu na tym portalu: http://www.wizaz-club.pl/profil/asd525makeup Filmik z recenzją znajdziecie tam zarówno na stronie głównej jak i na moim profilu :) Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej na temat wizaż club zapraszam na ten filmik jednej z wizażystek - zanciol13 - http://www.youtube.com/watch?v=r6Lm8Zw0rvg Link do strony internetowej Joanna gdzie znajdziecie informacje na temat wszystkich kosmetyków właśnie tej firmy: http://www.joanna.pl/ Klika dziewczyn już nakręciło swoje recenzje tych balsamów więc podaję Wam linki aby łatwiej było je znaleźć: alltheprettyfacesTV: http://www.wizaz-club.pl/video/702/recenzja-balsamu-do-ciala-joanna-naturia kosmetoZakupoholika http://www.wizaz-club.pl/video/674/recenzja-balsamu-do-ciala-joanna-naturia-body-algi-morskie zanciol13 http://www.wizaz-club.pl/video/715/recenzja-joanna-naturia-balsam-do-ciala-z-algami-oraz-rozdanie- Sprawy organizacyjne odnośnie rozdania :) Rozdanie trwa do soboty 17 grudnia do godziny 23:55. Wszystkie osoby które zamieszczą pod tym filmikiem komentarz odpowiadający na pytanie: Jakie właściwości (cechy, działanie) powinien mieć Twój idealny balsam do ciała? wezmą udział w losowaniu dwóch balsamów nawilżająco-regenerujących do włosów z apteczki babuni firmy Joanna. Wyniki rozdania w formie prezentacji zamieszczę na moim profilu wizaż club w niedzielę. Od tego momentu osoby wylosowane będą miały 3 dni na dostarczenie mi swoich danych adresowych na adres: gakara@op.pl To chyba na tyle :) Dziękuję Wam za poświęcony mi czas :) Do zobaczenia już niebawem w kolejnych filmikach :) Pozdrawiam Grażyna


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zgoda