FilmyInneKonkursy → ROZDANIE + recenzja: Joanna - Peeling wygładzający z bzem oraz masło do ciała z

ROZDANIE + recenzja: Joanna - Peeling wygładzający z bzem oraz masło do ciała z

EmiliaCecylia
Wizażystka
Dodaj na Pinger


ocena: -
głosów: -
odsłon: 3354
rozdanie wygrała justyna1710
dowód na to znajduje się na blogu

1. Być użytkownikiem portalu http://www.wizaz-club.pl
 2. Polubić mojego fanpage'a - http://www.facebook.com/pages/Emilia-Cecylia-Lipinska-wizazstylizacja/143645052379099
 3. Udostępnić ten oto filmik u siebie na facebooku. (opcjonalnie, niekoniecznie)
 4. Zostawić komentarz pod tym filmikiem zgłaszając swój udział poprzez napisanie swojego e-maila, a także możecie dodać jakie jest Wasze ulubione masło do pielęgnacji ciała. To tyle. 

Rozdanie trwa od opublikowania filmiku na yt przez tydzień, tj. 10.12.2012.

Zachęcam do udziału, bo konkurencja niewielka. Jak i na portalu jest nie za wiele osób, tak i mój kanał na yt ogląda jeszcze mniej ludzi, więc zachęcam do wzięła udziału, bo macie dość duże szanse.

zapraszam także na bloga: http://www.extraordinary.pinger.pl


tagi: recenzja, Joanna, peeling, masło do ciała, pielęgnacja, Emilia Cecylia, rozdanie, konkurs,
dodany: 03.12.2015 15:47
zamknij

Zgłoś administracji


powód:    nie działa     prawa autorskie     inny
opis:   
odpowiedz   03.12.2012 18:21 justyna1710
moj e-mail nie just@poczta.fm Moim ulubionym kosmetykiem do pielęgnacji ciała nie jest masło, a zwykła oliwka dla dzieci Johnson's baby yeahhh
odpowiedz   03.12.2012 22:31 Sofijka
sopfija@wp.pl. Moje ulubione masło to Bielenda Czarna Oliwka :)
04.12.2012 17:10 EmiliaCecylia
a polubiłaś mojego fanpage;a? bo nie dostałam informacji o nowym lajku :>
odpowiedz   04.12.2012 17:15 Corel
Zgłaszam się :) Zazwyczaj używam różnego rodzaju balsamów i kremów jednak jeśli jest okazja to chciałabym spróbować masła :) Moj e-mail dagmara.drwal@interia.pl
odpowiedz   04.12.2012 18:52 kawczol
aleksandra.kawczynska1@wp.pl, nie używam masła do ciała, raczej balsamy, dlatego chcę skorzystać :D
odpowiedz   04.12.2012 20:06 smerfik1702
smerfik1702@wp.pl

nie używałam nigdy masła do ciała wiec chętnie wypróbuje czemu nie:):):):):)
odpowiedz   05.12.2012 15:23 sylwia500
Zgłaszam się do rozdania:D
mój mail to: kochanie3@onet.pl.
Ja uwielbiam wszystkie rodzaje maseł do ciała:są pachnące,kremowe, gęste i zdecydowanie bardziej je wolę niż balsamy, które są dla mnie za rzadkie a masełka uwielbiam:D
odpowiedz   05.12.2012 17:05 magdag94
magdag94@interia.pl :)
Zazwyczaj używam masła do ciała z oriflame, ale w ogromną chęcią wypróbuje coś innego :)
odpowiedz   07.12.2012 13:08 aneczka93
a_nusia93@buziaczek.pl
ja jeszcze nigdy nie używałam masła do ciała dlatego chętnie jakieś przetestuję :)
lubię balsamy, a najbardziej te z Avonu :)
odpowiedz   08.12.2012 13:19 czarnulaxyz
Zgłaszam się:)
nataleczkaxyz@o2.pl
Uwielbiam balsam z firmy Yves Rocher, Un Matin au Jardin, o zapachu róży:) kocham wszystko co pachnie różą, dlatego zakochałam się w nim od pierwszego zaciągnięcia.
odpowiedz   09.12.2012 0:44 Franka
oczywiście że się zgłaszam :) franka89@onet.eu
hmmm powiem tak, testowałam już masę balsamów, oliwek, olejków, maseł gdyż przy skoczeniu jednego zawszę wolę kupić coś innego.... droższe tańsze.... balsam czy oliwka.... ŁOREWER :D oby było inne niż poprzedni zakup (nie dotyczy to mojego ulubieńca z Starej Mydlarni w postaci Masła Shea
odpowiedz   09.12.2012 8:36 Uffishion
A co mi tam, filmikiem zachęcona zgłaszam się i ja :D uffishion@gmial.com
Jestem raczej zwolenniczką oliwek i balsamów :) Jedyne masła jakie używałam to z Organic Shop - Organic with choco & shea oraz ze Starej Mydlarni - Masło Shea ;)
odpowiedz   09.12.2012 11:51 bebe87
Zgłaszam się, beti.w87@gmail.com
Bardzo lubie masło ze Starej Mydlarni (pomarańcza&bazylia) i chciałabym spróbować tego.
odpowiedz   09.12.2012 13:52 vezzyr
W ostatniej chwili. :)
Także się zgłaszam, wezyrek89@o2.pl
A ja dosłownie ubóstwiam kremowy mus do ciała z Avonu Kwiat Lotosu. I choć masłem z nazwy nie jest, to właśnie na masło wygląda. ;) Świetnie i na długo nawilża i wygładza, oraz ten zapach, który utrzymuje się nawet powyżej 24(!) godzin. Perełka.
odpowiedz   09.12.2012 22:50 twatwaratwa
ketaleta@poczta.fm bo to moje najulubiensze masełko do ciałeczka, używam najczęsciej jak mogę, NAJLEPSZE.
odpowiedz   10.12.2012 22:57 nefilim
automatisch@onet.pl Moje ulubione masło do ciałą to sweet secret o zapachu ciemnej czekolady i pistacji (chociaż mi bardziej przypomina to trufle) Świetnie nawilża, sprawia, że skóra jest gładka i miła w dotyku. Czasami używam go zamiast kremu do rąk (gdy zapomnę w której torebce zostawiłam tubkę z tym własciwym kremem) i musze przyznac ze dobrze tez chroni. Najlepsze jednak jest w nim to, że dostajesz czekoladową bombę, Twoje zmysły szaleją, słodki zapach uszczęśliwia, a przy tym dostarcza 0 kalorii. Coś cudownego. Szczerze mówiąc dość mocno się tego mojego masła do ciała trzymam i nie mam jakiegoś specjalnie dużego porównania, bo nie eksperymentuję, ale chętnie wypróbowałabym to masełko prezentowane przez Ciebie. Wygląda zachęcająco
odpowiedz   10.12.2012 23:23 Sofijka
już polubiłam :)widocznie wcześniej mi się nie klikło ;)

Twój komentarz:

 

Podobne filmy

Konkurs makijażowy -MUZYKA u kosmetozakupoholika :) inspiracji: 2
odsłon: 855
ocena: 5.00
zakupoholika
20.10.2011
Klubowiczka

ZASADY -przeczytaj koniecznie ---------------------------------------- 1. Konkurs jest przeznaczony tylko dla moich subskrybentów i/lub obserwatorów mojego bloga. 2. W konkursie mogą brać udział osoby pełnoletnie oraz niepełnoletnie posiadające zgodę rodziców lub prawnych opiekunów na udział w konkursie. 3. Zgłoszenia do konkursu przyjmuję TYLKO NA MAILA: kosmetozakupoholika@o2.pl w formie opisanej poniżej [zgłoszenia przesyłane w innej formie nie będą przyjmowane] 4. W ramach nagród przewidziałam 2 miejsca. Wszystkie nagrody są nowe nie otwierane 5. Po zakończeniu konkursu z dniem 20 listopada opublikuję filmik z wszystkimi nadesłanymi pracami konkursowymi 6. w ciągu tygodnia od tej daty zostaną ogłoszeni zwycięzcy --------------------------------------------- FORMA ZGŁOSZENIA: - 3 zdjęcia w tym 1 zbliżenie oka [oraz 1 modelka + autorka makijażu jeśli makijaż wykonujesz na kimś ] - Klauzurę: wyrażam zgodę na publikację zdjęć makijażu zgłoszonego do konkursu w filmie z prezentacją prac konkursowych na kanale kosmetozakupoholika. - swój nick na youtube lub blogspot ( ten bod którym obserwujesz lub subskrybujesz mnie) - Całość wyślij na adres: kosmetozakupoholika@o2.pl - Zgłoszenie możesz również dodać również poprzez dodanie inspiracji do filmu konkursowego na www.wizaz-club.pl - dodatkowym atutem będzie dodanie jako odpowiedzi tego filmu filmiku z pokazem zdjęć makijażu zgłaszanego na konkurs lub turtorialu jak on powstawał [ nie jest to warunek konieczny] ---------------------------------- SPONSORAMI NAGRÓD SĄ: FIRMA HEAN: http://www.hean.pl/ http://heankosmetyki.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pages/Hean/213497745328594 FIRMA QUIZ: http://www.quiz.pl FIRMA MOLLON COSMETICS: http://molloncosmetics.com.pl/ ----------------------------------- ----------------------------------- CZAS TRWANIA: 20.10.-20.11.2011 ---------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------- PAMIĘTAJ ŻE ZGŁASZAJĄC PRACĘ DO KONKURSU OŚWIADCZASZ ŻE ZARÓWNO MAKIJAŻ JAK I ZDJĘCIA SĄ TWOJEGO AUTORSTWA ORAZ ZOSTAŁY WYKONANE SPECJALNIE NA TEN KONKURS ------------------------------------------------------------------------------- Życzę wszystkim powodzenia i zapraszam serdecznie do udziału.


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zgoda